• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen
Meerdere locaties!

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Exclusieve voorpremière Toy Story 4

loading...
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
€7,
50
Klik op onderstaande knop om te bestellen.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Je dacht dat je alles al gezien had van Toy Story, maar je favoriete speelgoed is (na 9 jaar!) terug voor een gloednieuw avontuur; nóg leuker en vol verrassingen. Kom op 23 juni naar de exclusieve voorpremière van Toy Story 4!

De eerste Toy Story, die uitkwam op 22 november 1995, is de allereerste film die volledig met computeranimatie is gemaakt. In Amerika was het de meest succesvolle film van 1995. De film kreeg drie Oscarnominaties en twee Golden Globes-nominaties. In 1999 brak Toy Story 2 record na record en won een Golden Globe voor Beste Speelfilm en een Grammy® voor Beste Song. In 2010 werd deel 3 de op-één-na-meest succesvolle Pixar-film ooit. Nu, 9 jaar later komt Toy Story 4 uit! Het belooft een levensgroot avontuur te worden zoals alleen Pixar dat weet te creëren. 

Toy Story 4
Wanneer Bonnie haar speelgoed meeneemt op een familietripje, wordt Woody door een onverwachte omweg herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep. Na jaren alleen op pad geweest te zijn, heeft Bo een avontuurlijk karakter gekregen, dat in schril contrast staat met haar breekbare porseleinen buitenkant. Maar nadat Woody en Bo erachter komen dat er een wereld van verschil tussen hen beiden is, ontdekken ze al snel dat er meer dringende zaken zijn om zich druk over te maken. Toy Story 4 is geregisseerd door Josh Cooley (Riley’s First Date?) en geproduceerd door Jonas Rivera (Inside Out,Up) en Mark Nielsen (co-producer Inside Out). Toy Story 4 is vanaf 26 juni 2019 in de bioscopen te zien. 

Wil jij bij de exclusieve voorpremière (NL versie in 2D) van Toy Story 4 aanwezig zijn? Bestel dan nu jouw tickets, want op = op!

Aanbieding delen:

Praktische informatie

Vind een locatie in de buurt

Toon meer resultaten