• Onvergetelijke uitjes met kortingen tot wel 50%
  • Al meer dan 400.000 tevreden klanten
  • Fantastische uitjes voor de hele familie
Terug naar alle aanbiedingen
Uitverkocht
Dagjes uit Pretparken

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Plopsaland De Panne

loading...
Afbeelding van Plopsaland De Panne

Kom bibberen en beven tijdens Halloween!

Kabouter Plop, Samson & Gert, Bumba, Maya de Bij en al hun vriendjes staan te popelen om je welkom te heten in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van de geliefde Studio 100-figuren met het plezier van meer dan 50 outdoor- en indoorattracties en een unieke combinatie van shows en liveoptredens. De allerkleinsten kunnen zich uitleven op hun favoriete outdoorattracties of in het volledig overdekte Mayaland. En wat maakt 2018 extra speciaal? We vieren het jaar van Bumba met een gloednieuwe Bumba Show!


Voor wie geen uitdaging uit de weg gaat, raast tegen een snelheid van meer dan 70 km/u over de rails van de houten achtbaan Heidi The Ride. Nood aan nog meer thrills? Test de spectaculaire Anubis The Ride met zijn topsnelheid van 90 km/u, maak een val van 30 meter in het water op de SuperSplash of trotseer de rotsen van de Grote Golf. 

Het leukste en grootste griezelfeest van de Lage Landen vind je in Plopsaland De Panne! Het park is ondergedompeld in een grimmig halloweensfeertje met duizend-en-één pompoenen & vieze spinnenwebben en Urzula de heks, Larz de vampier, Gummie de mummie en de Pompoenkoning zijn klaar om je te doen schrikken! Helemaal nieuw is de Nachtwacht Halloween Show, waarin Vladimir, Wilko en Keelin de strijd aangaan tegen de duistere krachten. Wil jij extra lang griezelen? Kom dan naar de Ketnet Halloween Nocturnes!

NIEUW: De Halloween Scare Nights (16+): Beleef je ergste nachtmerrie in de afgesloten zones Freak Circus & Camping ‘t Zonnetje… Deze zones zijn afgesloten attracties en enkel toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar.

Kinderen Je kunt ook tickets bestellen voor kinderen van 85cm-1m.