Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

1 ticket, 3 Disney films

loading...

Met 1 ticket naar 3 geweldige bioscoopfilms! Dit jaar zijn er maar liefst drie live-action Disney-films in de bioscoop te bewonderen: Dumbo, Aladdin en The Lion King. Speciaal voor alle liefhebbers heeft Disney de Disney Passepartout in het leven geroepen!

Alle locaties van: Kinepolis, Vue en Pathé
Geldigheid tickets: tot en met de laatste dag dat de langstlopende van de drie films in één van de deelnemende bioscopen draait.

--

Disney Passepartout, met 1 ticket naar 3 geweldige bioscoopfilms!
Komend jaar zijn er maar liefst drie live-action Disney-films in de bioscoop te bewonderen: Dumbo, Aladdin en The Lion King. Speciaal voor alle liefhebbers heeft Disney de Disney Passepartout in het leven geroepen. Met één ticket kan je voor maar 25 euro naar alledrie de bioscoopfilms! De deelnemende bioscopen zijn Kinepolis, Pathé en Vue. De leeftijdskeuringen van de 3 deelnemende films zijn nog niet bekend.

Dumbo
Disney en visionair regisseur Tim Burton brengen je het gloednieuwe grootse live actieavontuur Dumbo, een geliefde klassieker waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen. Circus-eigenaar Max Medici (Danny DeVito) vraagt voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) om te zorgen voor een pasgeboren olifant, wiens oversized oren hem een lachertje maken in een al worstelend circus. Maar wanneer ze ontdekken dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een ongelooflijke comeback.

Bekijk hier de trailer!

Aladdin
Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah. De film is geregisseerd door Guy Ritchie, geschreven door John August en Guy Ritchie en gebaseerd op Disney's Aladdin.

Bekijk hier de trailer!

The Lion King
In de geheel nieuwe Disney Live Action film van regisseur Jon Favreau, reist The Lion King naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte. Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Scar, Mufasa's broer - en voormalig erfgenaam van de troon - heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba's verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden zal Simba moeten uitzoeken hoe hij kan opgroeien en terugnemen wat hem rechtmatig toekomt.

Bekijk hier de trailer!

Let op: één voucher is geldg voor alle drie de bioscoopfilms. De vouchers zijn te verzilveren bij 1 bioscoop. Wil jij weten hoe je jouw vouchers kunt verzilveren? Klik dan hier.

Handig om te weten

Actievoorwaarden per bioscoop

Kinepolis passe-partout (actie)voorwaarden:
1. Dit passe-partout geeft recht op 3 tickets in totaal: 1 ticket voor Dumbo (release: maart 2019), 1 ticket voor Aladdin (release: mei 2019) en 1 ticket voor The Lion King (release: juli 2019)
2. Dit recht geldt voor 1 regulier ticket per filmvoorstelling en is exclusief toeslagen (3D, Dolby Atmos, Laser Ultra, lange film, Cosy Seats, etc.).
3. Niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen en/of special events.
4. Dit passe-partout dient te worden ingewisseld voor een geldig plaatsbewijs bij een Kinepolis bioscoop in Nederland, waar en zolang de betreffende film draait.
5. Dit passe-partout mag niet worden doorverkocht aan derden, is niet inwisselbaar voor geld, kan niet worden geretourneerd en biedt geen mogelijkheid voor restitutie
6. Bij gebleken fraude wordt aangifte gedaan.
7. Aan dit passe-partout kunnen geen rechten worden ontleend
8. Met toegang tot de bioscoop verklaart u zich bekend en akkoord met ons huisreglement

Vue algemene passe-partout (actie)voorwaarden:
1. Iedere voucherbarcode op deze Passepartout geeft recht op één bioscoopkaartje voor één van de volgende films: Dumbo (release: maart 2019), Aladdin (release: mei 2019) en The Lion King (release: juli 2019)
2. Dit recht geldt voor een regulier bioscoopkaartje en is exclusief eventuele toeslagen (3D, Dolby Atmos, Dolby Cinema, Vip, Deluxe, etc).
3. Niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen en/of special events.
4. Inwisselbaar bij iedere Vue bioscoop, waar en zolang de betreffende film draait.

Actievoorwaarden Pathé Disney Combi Voucher:
- Deze Pathé Film Voucher heeft 3 unieke codes die elk slechts één maal voor één van de genoemde Disney films te gebruiken zijn via de online platformen van Pathé of bij het aankopen van de tickets in een bioscoop van Pathé.
- Deze Pathé Film voucher is geldig voor een reguliere (2D) filmvoorstelling in een Pathé bioscoop in Nederland. Voor 3D, IMAX (3D), Doby Cinema(3D) en 4DX geldt een toeslag. De voucher is niet geldig bij premières, evenementen en/of speciale voorstellingen, of in combinatie met andere acties.
- Deze Pathé Film voucher mag niet worden verkocht aan derden, is niet inwisselbaar voor geld en kan niet worden geretourneerd.
- Op deze Pathé Film voucher zijn de Pathé Bezoekersvoorwaarden van toepassing. Deze liggen ter inzage bij de Pathé kassa en zijn ook te zien op www.pathe.nl/bezoekersvoorwaarden.
- Pathé mag ervan uitgaan dat de houder van de Pathé Film Voucher ook de rechthebbende is. Pathé is niet gehouden aan nadere controle te verrichten ten aanzien van geldige Pathé Film Vouchers. Pathé is op geen enkele wijze aansprakelijk voor diefstal, verlies, vervalsing of misbruik van de Pathé Film Voucher.