• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen
45% KORTING
Dagjes uit Dierentuinen, Musea en exposities, Voorjaarsuitjes

Avonturenboerderij Molenwaard

loading...
Direct te gebruiken 100% ticket garantie Betaal veilig
€13,
00
€7,
15
Klik op onderstaande knop om te bestellen.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.
Afbeelding van Avonturenboerderij Molenwaard

Beleef de allerleukste avonturen met de hele familie in de Zuid-Hollandse polder bij Avonturenboerderij Molenwaard, het themapark in Groot-Ammers!

Een blokje kaas. Een glas chocolademelk. Of een kant-en-klare pannenkoek. Snel langs de supermarkt, en de voorraadkast is weer gevuld. Vanzelfsprekend, toch? Echter weten kinderen vaak niet meer waar melk écht vandaan komt of ze denken dat spinazie in ‘deelblokjes à la crème’ groeit. Tijd voor verandering! Ontdek samen met de hele familie van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij Avonturenboerderij Molenwaard.

Waar spelen ontdekken is!
Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maken kinderen met hun (groot)ouders kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Van koeien melken, tractor rijden en vogels kijken tot bootje varen, pony rijden en in het wilgendoolhof verdwalen. Met een divers aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar alsook van hun (groot)ouders. Aan het eind van de dag verlaten de kinderen het park zelfs met een welverdiende boerderijdiploma, en zijn ze een écht boertje of boerinnetje net als Fien & Teun.

Fien & Teun
De karakters Fien & Teun, dagelijks te zien bij RTL Telekids, zijn het gezicht van Avonturenboerderij Molenwaard. Het vrolijk boertje en boerinnetje kunnen niet wachten om vriendjes te worden met jou. En dus zullen Fien en Teun aanwezig zijn voor een dikke knuffel en leuke foto. Een onvergetelijke belevenis voor jong… en toch stiekem ook voor oud!

Naast de meet & greet(s) treden Fien en Teun op in hun eigen theater. In de interactieve minishow delen Fien en Teun op een muzikale, humorvolle wijze de leukste verhaaltjes met jou over het leven op de boerderij.

Bovendien kun je genieten van vier boerenkartheatersshow (Prachtige Paarden, Bezige Bijtjes, Kaasmakende Koeien en Machtige Molens) én krijgen Fien en Teun bijzondere gasten op bezoek tijdens de themamaanden, zoals Peppa Pig en Kikker.

Proef
Avonturenboerderij Molenwaard biedt een smaakvol assortiment aan (h)eerlijke streekproducten, zoals lekkere boerenbroodjes ham/kaas, traditionele poffertjes en krokante boerenfrietjes. Voor ieder wat wils. En om uitgebreid van al het lekkers te genieten, kunnen bezoekers terecht bij Eterij Molenzicht: een rustieke ‘boerderijkeuken’, geheel ontworpen in de Fien & Teun-stijl. 

Aanbieding delen:

Praktische informatie

Afbeelding van Avonturenboerderij Molenwaard

Avonturenboerderij Molenwaard

Locatie

Wilgenweg 3

2964 AM Groot-Ammers

Nederland

Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden

Maart: weekend open + woensdagen open 10:00 - 17:30
April: dagelijks m.u.v. 1, 8 en 15 april 10:00 - 17:30
Mei: dagelijks m.u.v. 13, 20 en 27 mei 10:00 - 17:30


TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets zijn tot en met 29 juni 2019 geldig

Aanbieding delen
Afbeelding van Avonturenboerderij Molenwaard
Afbeelding van Avonturenboerderij Molenwaard
45% KORTING
€13,
00
€7,
15