Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Bezoek de nieuwe attractie The Flying Dutchman

Stap in Madurodam aan boord van een écht levensgroot Dakota-vliegtuig, één van de laatste in Nederland. Doe je stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. Zodra de motoren beginnen te draaien, vlieg je van de ene verbazing in de andere. Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, duik in de meesterwerken van Escher, scheer rakelings langs de reusachtige containerschepen in de Rotterdamse haven en dompel ten onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Zo zag je Nederland nog nooit. Dat moet je meemaken!

Veel te beleven: een park vol spectaculaire attracties en doe-dingen

Madurodam is één en al beleving. Van het park vol mooie gebouwen tot spectaculaire attracties en leuke doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld en maak van water land. In de attractie de Waterwolf pomp je samen 800 miljard liter weg uit het Haarlemmermeer. Zo versla je die woeste Waterwolf.

Maak je Madurodam dag compleet met een uniek 3D poppetje

Stap in de speciale 3D-fotomachine attractie Zo Groot is Oranje en poseer voor de 3D selfie. Klaar met fotograferen? Bestel jouw poppetje vanuit huis. Trap daarna zelf een balletje op onze voetbalveldjes, wie weet ben jij de nieuwe voetbalkampioen van Nederland. Ook leuk om te doen: vaar met het schip De Vergulde Bever van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam en verdedig de stad tegen de Engelsen. Vuur op tijd de kanonnen af!

Stroop je mouwen op, want er is meer werk aan de winkel. Bestuur de kraan in de Rotterdamse haven en laad de containers op de schepen. Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats: heb jij een megahit te pakken? Laat Nederland niet overstromen en steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen! Natuurlijk kun je ook buiten ravotten. Roetsj, klim en klauter in één van de twee speeltuinen!

Hoe werkt het?

Stap 1. Druk op de groene bestelknop in onze webshop en rond het bestelproces af.
Stap 2. Je ontvangt je ticket(s) direct in je mailbox.
Stap 3. Reserveer je bezoekdatum en aankomsttijd via de aangegeven link op het ticket en volg de stappen.
Stap 4. Neem zowel je tijdslotreservering als gekochte ticket mee als toegangsbewijs.
Klik hier voor de actuele coronamaatregelen.

;

Praktische informatie

Madurodam

Locatie
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Nederland
Bekijk de routebeschrijving

Bekijk hier de actuele openingstijden.


De kassa sluit één uur voor sluitingstijd.

TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets zijn tot en met 30 november 2020 geldig.