• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen
Tot 50% korting

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Jesus Christ Superstar

loading...
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Vanaf
€30,
00
Voor het bestellen van deze ticket(s) zullen wij je doorverwijzen naar een externe website.

Uitverkochte zalen, staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek. Jesus Christ Superstar wist de afgelopen jaren in Nederland bijna 200.000 harten te veroveren.

--

Tot 50% korting!

Uitverkochte zalen, staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek. Jesus Christ Superstar wist de afgelopen jaren in Nederland bijna 200.000 harten te veroveren. Ook na de recente serie voorstellingen in Amsterdam is producent TEC Entertainment weer overstelpt met  verzoeken om Jesus Christ Superstar terug te halen naar Nederland. De rockopera van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice zal aan het begin van een Europese tournee in het voorjaar van 2019 onder andere te zien zijn in MartiniPlaza Groningen.

De rockopera van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice vertelt het aangrijpende verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Jesus Christ Superstar metgeweldige songs als ‘I Don’t Know How To Love Him’, ‘Superstar’ en het fenomenale ‘Gethsemane’ wordt opgevoerd in een spectaculair decor, met een fantastische cast en live band.

Jesus Christ Superstar is vanaf 12 t/m 21 april 2019 te zien in AFAS live en Word Forum Theater.

Profiteer nu van kortingen tot wel 50% op geselecteerde voorstellingen!

 

Aanbieding delen:

Praktische informatie

Tot 50% korting
Vanaf
€30,
00