• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Helikopter Experience en Segway rijden

€180 Korting €249,- €69,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
De spanning neemt toe, je ziet de helikopter al aankomen, mensen instappen, andere mensen vol enthousiasme en met adrenaline uitstappen, de groundcrew neemt je mee voor jouw briefing en boardpass! De helikopter zet de landing in, nu is het jouw beurt!
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling.

De spanning neemt toe, je ziet de helikopter al aankomen, mensen instappen, andere mensen vol enthousiasme en met adrenaline uitstappen, de groundcrew neemt je mee voor jouw briefing en boardpass! De helikopter zet de landing in, nu is het jouw beurt!
Enkele ogenblikken later stijgt de helikopter op, deze keer ben jij de passagier. Je vliegt mee met de EC 120 B, de stilste eenmotorige turbine helikopter. Een prachtig uitzicht, onvergetelijke momenten, herken je de omgeving! …Wow wat is dat gaaf, onvergetelijk!
Aansluitend of voorafgaand mogelijkheid om op basis van roulatie de Segway te ervaren. Het Segway rijden vindt plaats op dezelfde locatie als waar de helikopter landt. Tijdens het Segway rijden wordt er gereden op basis van roulatie. Hierbij zullen meerdere Segways worden ingezet.

;

Praktische informatie

Helikopter Experience en Segway rijden

Locaties

Alkmaar, Amsterdam, Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Heerenveen, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Tilburg, Venlo en Weert.

In België vliegen we in regio Antwerpen, Brugge/Knokke-Heist, Gent, Hasselt/Luik/Maastricht, Spa/Franchorchamps.

De tickets zijn een jaar na bestelling geldig! Na bestelling kun je HIER een reservering plaatsen.

Voor vragen over deze Experience, neem dan contact op met de klantenservice:
Emailinfo@experienceevents.nl
Telefoon: 0854897654.

Handig om te weten

Extra bij te boeken

De volgende opties kunnen door klanten worden gekozen, maar zijn niet verplicht.
- Cockpitview (naast de piloot exclusief voorin); €30,- p.p.
- Windowseat; €10,- p.p.
- Dubbele vliegtijd boeken; €49,- p.p.
- Voorkeurstijd reserveren; € 10,- p.p.
- Annuleringsverzekering (ticket jaar langer geldig voor annuleren tot 5 dagen voor event); € 10,-
- Filmpje van je vlucht; € 20,-
- Polaroid foto bij de heli: € 5,-

Wanneer te boeken

Deelname aan de Helikopter Experience is alleen mogelijk op de dagen die vooraf geselecteerd zijn door Heliwens. Deze zijn te vinden op de website van Heliwens (www.heliwens.nl/agenda). Hiervoor dient wel vooraf gereserveerd te worden.

Voorwaarden

Leeftijd vanaf ongeveer 4 jaar. Voor deelnemers van 4 – 12 jaar willen wij graag vooraf overleg, het is dan ook niet altijd mogelijk om Segway te rijden. Onder voorbehoud van weersomstandigheden. (Bij slecht weer kan er niet worden gevlogen. Er worden dan uiteraard nieuwe dagen afgesproken.)

€180 Korting
€249,
00
€69,
00