• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Guus Meeuwis - Groots Met Een Zachte G

Vanaf €39,50
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Guus Meeuwis viert in 2020 zijn 15-jarig jubileum van zijn succesvolle concertreeks Groots Met Een Zachte G. Bestel nu jouw tickets voor vrijdag 12 juni en zaterdag 13 juni 2020, want dit spektakel wil je niet missen!
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn incl. servicekosten en excl. transactiekosten.

Guus Meeuwis - Groots Met Een Zachte G

In juni 2020 staat Guus Meeuwis voor het vijftiende jaar op rij in het Philips Stadion in Eindhoven met zijn Groots Met Een Zachte G concerten. Sinds de eerste editie in 2006 is Groots Met Een Zachte G uitgegroeid tot het grootse jaarlijkse muziekspektakel van een soloartiest in Nederland. 

Op vrijdag 12 juni 2020 luidt Guus voor het vijftiende jaar op rij de zomer in met Groots Met Een Zachte G. “Als kind droomde ik er al van ooit te spelen in het Philips Stadion, als voetballer. In 2006 stapte ik voor het eerst het podium op in dit stadion, als zanger! En wat is er veel gebeurd: we hebben feest gevierd, gezongen, gedanst en gesprongen. We hebben gehuild, vrienden gemaakt, maar vooral veel gelachen. Gejuicht om oranje, bijzondere gasten ontvangen en de miljoenste bezoeker groots onthaald. Maar bovenal hebben we veel, heel veel plezier gemaakt met zijn allen! Vijftien jaar, wat een tijd, wat een publiek. En het mooie is, we zijn nog lang niet klaar. Die vijftien jaar gaan we volgend jaar Groots vieren met iedereen!”, aldus Guus.

Hoe de zanger de jubileumeditie in 2020 zal vieren met zijn publiek wil hij nog niet verklappen, maar hij verzekert dat het een spectaculair feest gaat worden, dus dit wil je niet missen!

Bestel nu jouw tickets!

;

Praktische informatie

Guus Meeuwis - Groots Met Een Zachte G

 

Locatie
Philips Stadion
Frederiklaan 10A
5616 NH Eindhoven

 

Bekijk hier de routebeschrijving

 

Speeldata
Vrijdag 12 juni 2020 van 19:45 - 23:00 uur
Zaterdag 13 juni 2020 van 19:45 - 23:00 uur

Op vrijdag en zaterdag gaan de deuren van het Philips stadion open om 18.00 uur.