Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Groots Met Een Zachte G

GRATIS RANG UPGRADE Vanaf €39,50
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Guus Meeuwis viert in 2020 zijn 15-jarig jubileum van zijn succesvolle concertreeks Groots Met Een Zachte G. Bestel nu tickets voor 12, 13 of 14 juni 2020 met een gratis rangupgrade vanaf €39,50!
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn incl. servicekosten en excl. transactiekosten.

Hierbij delen we een bericht vanuit de organisatoren van dit evenement:

Wij begrijpen dat jullie vragen hebben over de doorgang van de jubileumeditie van Groots met een zachte G en Groots Junior van Guus Meeuwis tussen 10 juni en 16 juni 2020.

Op dit moment is het nog te vroeg om conclusies te kunnen trekken over de doorgang van de concerten op de geplande data. Evenementen met een vergunningsplicht zijn tot 1 juni verboden. Er is op dit moment nog geen regelgeving voor de periode na 1 juni 2020.

De voorbereidingen voor Guus’ concerten gaan daarom gewoon door vanuit huis. Wij houden ons daarbij scherp aan de richtlijnen van de overheid. De loyaliteit van onze trouwe partners en leveranciers stelt ons in staat om nog steeds te hopen op een reguliere doorgang.

Ook wij bekijken de situatie van dag tot dag en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Welke beslissing we ook nemen over Groots en Groots Junior, de gezondheid van onze bezoekers, vrijwilligers, medewerkers, leveranciers en muzikanten zal altijd voorop staan.

Wij zullen alle relevante, nieuwe informatie met betrekking Groots met een zachte G en Groots Junior 2020 telkens direct met jullie delen. Wij vragen ondertussen aan iedereen om zich te houden aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM zodat we samen kunnen bijdragen aan een spoedige verbetering van de situatie.

Jubileumeditie Groots Met Een Zachte G
In juni 2020 staat Guus Meeuwis voor het vijftiende jaar op rij in het Philips Stadion in Eindhoven met zijn Groots Met Een Zachte G concerten. Sinds de eerste editie in 2006 is Groots Met Een Zachte G uitgegroeid tot het grootse jaarlijkse muziekspektakel van een soloartiest in Nederland.

Op vrijdag 12 juni 2020 luidt Guus voor het vijftiende jaar op rij de zomer in met Groots Met Een Zachte G. “Als kind droomde ik er al van ooit te spelen in het Philips Stadion, als voetballer. In 2006 stapte ik voor het eerst het podium op in dit stadion, als zanger! En wat is er veel gebeurd: we hebben feest gevierd, gezongen, gedanst en gesprongen. We hebben gehuild, vrienden gemaakt, maar vooral veel gelachen. Gejuicht om oranje, bijzondere gasten ontvangen en de miljoenste bezoeker groots onthaald. Maar bovenal hebben we veel, heel veel plezier gemaakt met zijn allen! Vijftien jaar, wat een tijd, wat een publiek. En het mooie is, we zijn nog lang niet klaar. Die vijftien jaar gaan we volgend jaar Groots vieren met iedereen!”, aldus Guus.

Hoe de zanger de jubileumeditie in 2020 zal vieren met zijn publiek wil hij nog niet verklappen, maar hij verzekert dat het een spectaculair feest gaat worden, dus dit wil je niet missen!

Extra show op 14 juni 2020
Guus Meeuwis staat niet twee, maar drie keer in het Philips Stadion in Eindhoven. Er is een extra show op zondag 14 juni 2020 toegevoegd. Deze valt tegelijk met het EK-duel tussen Nederland en Oekraïne en daarom heeft Guus bedacht dat er met z'n allen naar deze wedstrijd gekeken kan worden, na zijn concert. De show begint namelijk al om 18.00 uur en de aftrap van de wedstrijd is om 21.00 uur. Guus combineerde al eerder zijn concerten met EK-wedstrijden en is blij dit opnieuw te kunnen doen tijdens zijn jubileumeditie!

EK Winactie
Bestel je tussen 20 februari en 13 maart minimaal één ticket voor de show op 14 juni, maak je automatisch kans om twee tickets voor de oefeninterland van het Nederlands Elftal op 26 of 29 maart te winnen!

Bestel nu jouw tickets met een gratis rangupgrade vanaf €39,50 (i.p.v. €55,50)! 

;

Praktische informatie

Groots Met Een Zachte G

Locatie
Philips Stadion
Frederiklaan 10A
5616 NH Eindhoven
Bekijk hier de routebeschrijving

Speeldata
Vrijdag 12 juni 2020 van 19.45 - 23.00 uur
Zaterdag 13 juni 2020 van 19.45 - 23.00 uur
Zondag 14 juni 2020 van 18.00 - 23.00 uur
Op vrijdag en zaterdag gaan de deuren van het Philips stadion open om 18.00 uur. Op zondag om 16.00 uur.

 

GRATIS RANG UPGRADE
Vanaf
€39,
50