Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Om het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan zijn, op advies van het RIVM, alle evenementen met meer dan 100 mensen afgelast tot en met 6 april 2020. Evenementen die na 6 april gepland staan, gaan vooralsnog door.

UPDATE - ma. 16 maart 2020
Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met maandag 6 april. Datzelfde geldt voor eet- en drinkgelegenheden (niet voor hotels) en sport- en fitnessclubs.

-------

Amsterdam - vr. 13 maart 2020

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Dit houdt in dat bijeenkomsten van donderdag 12 maart t/m dinsdag 31 maart met meer dan 100 personen worden afgelast. Dat geldt ook voor publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden.

Evenementen die na 31 maart gepland staan, gaan vooralsnog door. Indien je via onze website een ticket hebt gekocht voor een evenement waarvan het ticket tussen 12 en 31 maart geldig is, dan verwijzen we je graag naar desbetreffende productpagina van het evenement voor meer actuele informatie.