• Onvergetelijke uitjes met kortingen tot wel 50%
  • Al meer dan 400.000 tevreden klanten
  • Fantastische uitjes voor de hele familie
Terug naar alle aanbiedingen
Uitverkocht
Dagjes uit Pretparken

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Attractiepark Toverland

loading...
Afbeelding van Attractiepark Toverland

Vijf scare zones, twee spookhuizen en een doolhof. Het wordt weer creepy tijdens Halloween in Attractiepark Toverland. Het park dat afgelopen zomer anderhalf keer zo groot werd, pakt in oktober uit met de traditionele Halloween-activiteiten. Dit jaar ook met een uitgebreider programma overdag voor wie de avonden nog net iets te spannend vindt.

De herfst is in aantocht en dan gaat bij de werknemers van Toverland de fantasie stromen. Halloween is griezeltijd. Dit jaar nog grootser dan de vorige jaren. Al is er dit jaar een duidelijk verschil tussen de dagen en avonden.

De Halloween Days zijn vooral happy en speciaal geschikt voor de jongere kinderen en hun ouders. Van 13 tot en met 28 oktober kun je in het park genieten van fladderende spookjes, vrolijke maar ook griezelige heksen en een griezeldoolhof. Ga zeker kijken bij de Halloween-show waar je met eigen ogen dansende heksen en een pratende toverketel kunt zien.

Als de avond valt, is het tijd voor de Halloween Nights, op zaterdag 13 en 27 oktober en van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 oktober. Tijdens deze avonden is Toverland tot 23.00 uur geopend. Na een parade als binnenkomer verspreiden de karakters zich over de vijf scare zones in het park. Zo ontmoet je in het nieuwe themagebied Avalon de ijsheks Morgana en haar volgelingen in de nieuwe zone ‘Morgana’s Frozen Souls’, en nemen zeewezens in ‘Shadows of the Sea’ de Magische Vallei over, het themagebied waar ook het Mexicaanse dodenfeest wordt gevierd in ‘Fiesta de Los Muertos’.

Wil je tussendoor even een ritje doen in de houten achtbaan Troy, dan zul je eerst langs de Trojaanse krijgers in ‘DesTroy’ moeten weten te komen. Ook het circus is neergestreken in Toverland, waar de vrolijk lijkende clowns misschien toch net iets humeuriger zijn dan je zou verwachten.

De avond wordt compleet gemaakt met het doolhof ‘Labyrinth of Hell’ en de twee spookhuizen ‘Screaming Swamp’ en ‘Villa Phobia’. Wordt het net even te eng?

Wapen je dan met de Halloween-staf, want als je die ontsteekt zijn de karakters ineens een stuk minder griezelig. Wie durft?