• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Naar alle aanbiedingen
Uitverkocht

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Amsterdam Light Festival

loading...

Bewonder het Amsterdam Light Festival met Lovers Canal Cruises

Elk jaar is de Amsterdamse grachtengordel het prachtige decor voor het Amsterdam Light Festival – een spectaculair winterevenement dat licht, kunst en water combineert. Voor de zevende editie van het festival nemen kunstenaars van over de hele wereld je mee op reis langs de speciaal voor Amsterdam gemaakte lichtkunstwerken. Wil je deze lichtinstallaties van heel dichtbij bewonderen? Dat kan op de 75 minuten durende rondvaart van Lovers Canal Cruises. De warme en comfortabele boten varen langs alle mooie en indrukwekkende werken van de ‘Water Colors Cruise’, waarbij de speciale audiogids je onderweg alles vertelt wat je wilt weten over de kunstwerken en de boodschap daarachter.

Dit jaar staat het festival in teken van het thema ‘The Medium is the Message. Hierbij staat de rol van licht in het overbrengen van een boodschap en de stad Amsterdam als medium voor het vertellen van bijzondere verhalen centraal. Het Amsterdam Light Festival is te bewonderen tot en met 20 januari en is daardoor het perfecte uitje voor in de donkere wintermaanden! Lovers Canal Cruises is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Zo ligt de afvaartlocatie schuin tegenover het Amsterdam Centraal Station. Hier word je door de leukste crew van Amsterdam verwelkomd met gezellige (licht-)entertainment op de kade. Ohja, vergeet niet je gratis Tony’s Chocolonely reepje op te halen na afloop!

Kijk hier hoe je de voucher kan verzilveren.

 

Handig om te weten

Reserveren tickets

Hoe verzilver ik mijn actiecode voor het Amsterdam Light Festival (Water Colors Cruise)?
• Stap 1: Ga naar www.lovers.nl/nl/kortingsactie/
• Stap 2: Selecteer de gewenste datum (indien de datum niet klik baar is, is deze datum reeds uitverkocht)
• Stap 3: Selecteer het gewenste tijdstip (indien er 0 tickets over zijn, zijn alle zitplaatsen reeds vergeven)
• Stap 4: Selecteer het aantal tickets (let op: er kunnen niet meer tickets geselecteerd worden, dan achter het tijdstip staat genoteerd)
• Stap 5: Klik op Boek nu
• Stap 6: Verzilver je actie code en selecteer Bestelling plaatsen (voor elk ticket dient een unieke code ingevoerd te worden. 4 tickets staan dus gelijk aan 4 unieke codes)
• Stap 7: U ontvangt per email een e-ticket, dit is uw bewijs van boeking.

Let op: uw voucher is GEEN geldig toegangsbewijs. Neem dit ticket geprint mee naar Lovers op de dag van uw Amsterdam Light Festival vaart. Deze tickets kunnen niet digitaal geaccepteerd worden. Het is verstandig om 20 min. Voor afvaart aanwezig te zijn.